ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Робота з базовими шкільними закладами кафедри лісового та садово-паркового господарства

Викладачі кафедри лісового та садово-паркового господарства регулярно співпрацюють з базовими школами міста Херсон. В рамках такої співпраці проходять профорієнтаційні зустрічі зі школярами старших класів. 25 травня відбулись батьківські збори випускного класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 57 з поглибленим вивченням іноземних мов Херсонської міської ради.

На зустрічі батькам випускників доцент кафедри лісового та садово-паркового господарства Тетяна Бойко докладно висвітлила інформацію щодо вступу в університет, особливості здачі НМТ цього року, особливості вибору спеціальностей, представила інформацію про факультети та спеціальності університету, про можливості навчання за дуальною формою навчання, про можливість навчання на військовій кафедрі, академічну мобільність студентів тощо.

Дякуємо за можливість проведення даного заходу директору ЗОШ №57 Гаврилюк Олені Степанівні та класному керівнику Клеймьоновій Анні Юріївні за допомогу в організації зустрічі. Бажаємо школярам успішної здачі Національного мультипредметного тесту та визначенням у майбутній професії!