ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засновники школи

Кирилов Юрій Євгенович

доктор економічних наук, професор,

Херсонський державний аграрно-економічний університет

Заслужений працівник науки і техніки України

Профіль Google Scholar

Ідентифікатор автора Scopus

ORCID

Ідентифікатор автора Web of Science

Кирилов Юрій Євгенович, народився 20 липня 1980 року у м. Херсон.

У 2005 році захистив дисертаційну роботу «Розвиток зовнішньоекономічної діяльності на ринку зерна» на здобуття наукового ступеня кандидата економічних наук за спеціальністю «Економіка сільського господарства і АПК» у Державному агроекологічному університеті (м. Житомир). У 2008 році отримав вчене звання доцента. У 2015 році захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03. – економіка та управління національним господарством на тему «Конкурентоспроможний розвиток аграрного сектора економіки України в умовах глобалізації» в Миколаївському національному аграрному університеті. У 2019 році отримав вчене звання професор.

На теперішній час є членом Наукової ради Міністерстві освіти і науки України, головою Херсонської обласної науково-координаційної ради ПНЦ НАН України та МОН України, членом Ради національної єдності Херсонської області, членом складу Басейнової ради Нижнього Дніпра, членом колегії Управління освіти й науки Херсонської обласної державної адміністрації.

Під керівництвом Кирилова Ю.Є. захищено 6 докторських дисертацій; здійснюється керівництво 5 аспірантами.

За багаторічну плідну працю нагороджений почесним званням: Подяка Міністра аграрної політики та продовольства України (2012), Подяка Міністерства освіти і науки України (2015), Почесна грамота голови Херсонської обласної державної адміністрації (2015), Почесна грамота Південного наукового центру Національної академії наук України і Міністерства освіти і науки України (2016), Почесна грамота голови Херсонської обласної ради (2017), Грамота Міністерства освіти і науки України (2019), Заслужений працівник науки і техніки України (2020).