ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

До складу наукової школи входять

Грановська Вікторія Григорівна

доктор економічних наук, доцент

професор кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Херсонський державний аграрно-економічний університет

Профіль Google scholar

ORCID

У 2019 році захистила дисертацію на здобуття доктора економічних наук за темою «Управління конкурентоспроможністю  аграрних підприємств: теорія, методологія, практика» за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) у спеціалізованій вченій раді Д 08.804.01 Дніпровського державного аграрно-економічного університету.

 

Скрипник Світлана Валентинівна

доктор економічних наук, доцент

професор кафедри обліку і оподаткування Херсонський державний аграрно-економічний університет

Профіль Google scholar

 Ідентифікатор автора Scopus

ORCID

У 2020 році захистила дисертацію на здобуття доктора економічних наук за темою «Організаційно-економічні пріоритети розвитку фермерських господарств та сільськогосподарських підприємств: теорія, методологія, практика» за спеціальністю 08.00.04 – економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності) у спеціалізованій вченій раді Д 55.859.01 Сумського національного аграрного університету.

Докторські дисертації:

Рунчева Н.В. Формування та розвиток корпоративних відносин в аграрній сфері: теорія, методологія, практика: дис. д.е.н.:  08.00.03 – економіка та управління національним господарством. 30.07.2017. Науковий керівник д.е.н. Кирилов Ю.Є.

Новак Н.П. Управління розвитком аграрних підприємств з виробництва органічної продукції: теорія, методологія, практика»: дис. д.е.н.:  08.00.03 – економіка та управління національним господарством. 2016 р.

Яровий В.Ф. Розвиток підприємств туризму та сільського зеленого туризму: теорія, методологія, практика:  дис. д.е.н.:  08.00.03 – економіка та управління національним господарством. 2018 р.

Постол А.А. Механізми та інструменти розвитку великих аграрних підприємств: теорія, методологія, практика: дис. д.е.н.:  08.00.03 – економіка та управління національним господарством. 2018 р.