ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч Центру кар’єри ХДАЕУ із здобувачами вищої освіти

22 лютого 2024 року відбулася зустріч здобувачів вищої освіти біолого-технологічного факультету з представником Центру кар’єри Херсонського державного аграрно-економічного університету. Метою заходу було ознайомлення з діяльністю Центру кар’єри та структурою сторінки на сайті Університету.

Здобувачі були поінформовані про мету, завдання та функції, які покладені на цей підрозділ. Структура сторінки розроблена зручно і доступно, кожна вкладка містить корисну і затребувану інформацію, яка може зацікавити не тільки здобувача, але і кожного бажаючого.

Під час презентації учасники зустрічі ознайомилися з вкладкою «Резюме та супровідний лист», відкривши яку, одразу можна дізнатися інформацію про ці документи. Вони доступні для завантаження, що дає змогу здобувачам підготуватися до подальшого пошуку роботи.

На вкладці «Пошук роботи» було продемонстровано перевірених роботодавців та вакансії від них, а на вкладці «Лайфхаки для кар’єрного майбутнього» здобувачі можуть знайти різноманітні поради, які допоможуть у пошуку роботи та розвитку м’яких навичок.

Доповідач також закцентувала увагу на вкладці «Події для кар’єрного майбутнього», адже саме в ньому зосереджена інформація про різноманітні події, лекції, ігри, проведення цікавих зустрічей, конкурсів, які сприятимуть подальшому працевлаштуванню.

Автор: Навчально-методичний відділ (22.02.2024)