ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Прем’єра книги!

Дізнавайтесь про шкідників овочевих культур та методи боротьби з ними в новому навчальному посібнику!

Морфологія, біологія, шкідників овочевих культур та заходи боротьби з ними: навчальний посібник / І. М. Мринський, В. В. Урсал, С. В. Коковіхін, Л. М. Попова, С. О. Лавренко, О.В. Аверчев; за ред.. І. М . Мринського.- Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2019,- 332 с.

В навчальному посібнику висвітлено основних шкідників овочевих культур, приведено детальний опис їх морфології і біології розвитку, фенологічні календарі та заходи захисту від шкідників.

Акцентуємо Вашу увагу, що в читальній залі Наукової бібліотеки представлена вся серія примірників за групами шкідників сільськогосподарських культур з якими можна ознайомитись та попрацювати всім зацікавленим..

Висловлюємо свою вдячність всім авторам навчального посібника, вченим нашого університету: І.М. Мринському, В.В. Урсалу, С.В. Коковіхіну, Л.М. Попової, С.О. Лавренко, О.В. Аверчеву, а також кожному, хто докладає зусиль до створення сучасної Наукової бібліотеки нашого університету.

Наукова бібліотека глибоко опікується опрацюванням кожного із подарованих Вами видань, які мають велике значення для науково-дослідного та навчального процесів університету!

Автор: Заїка К.О.