ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Інституційний репозитарій ХДАУ

Інституційний репозитарій ХДАУ  – електронний  архів, що накопичує, зберігає, розповсюджує та забезпечує довготривалий, постійний та надійний доступ через Інтернет до наукових та освітніх матеріалів професорсько-викладацького складу, співробітників, студентів, аспірантів та докторантів університету. 

Наукова бібліотека активно працює над наповненням  Інституційного репозитарію ХДАУ, спрямувавши зусилля на поповнення  документами та консультування авторів-депозиторів з питань розміщення матеріалів.

 Співробітники бібліотеки формують унікальну колекцію періодичних видань Університету

-         Таврійський науковий вісник 

-         Біоресурси та аквакультура

-         Збірники міжнародних наукових конференцій, які проходили на базі нашого вузу.

Доступ до Електронного архіву DSpace організовано через веб-сайт Університету та веб-сторінку Наукової Бібліотеки

Станом на 26 березня зареєстровано 112 депозиторів 

та  внесено 968 документів

Запрошуємо науковців, викладачів та аспірантів долучатися до формування репозитарію з метою сприяння  зростанню популярності Університету та збільшення цитованості  наукових публікацій працівників Університету.

         За консультаціями з питань реєстрації нових користувачів та додавання документів звертайтеся до адміністратора репозитарію заступника директора НБ Озерицької Ілони Михайлівни  т. +380997405893

Електронна  пошта     dspaceЦя електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Автор: Смирнова І.О. (27.03.2020)