ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Новини е-видань від науковців України!

Наукова бібліотека ХДАЕУ представляє е-видання 2022 року нових наукових досліджень для самостійного опрацювання.

 

Новини е-видань від науковців України

 

 

 

 

Здійснення інноваційного підприємництва, особливості інновацій у цифровому маркетинговому середовищі, ключові аспекти забезпечення інтелектуального захисту у процесі комерціалізації інновацій, аналіз глобальних трендів розвитку інноваційної діяльності. Ці та багато інших питань ґрунтовно висвітлені у монографії «Комерціалізація інновацій: захист інтелектуального капіталу, маркетинг та комунікації»

https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88684

 

 

 

 Соціальна та солідарна економіка (ССЕ) відіграє значущу роль в урядах і локальних громадах – завдяки їй люди мають можливість отримувати роботу, соціальний захист, а також інші соціально-економічні пільги. Які передумови ССЕ, її концептуальні засади, механізми управління і керівництва організаціями? Щовідомо про внесок ССЕ в розбудовутрудовихвідносин, формалізаціютіньовоїекономіки, сталийрозвиток? Яка роль соціальногопідприємництва в сучаснійконцепції ССЕ? Вичерпнимгайдом з цихпитань стане навчальнийпосібник «Соціальна та солідарнаекономіка» І. М. Сотник.

https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88469


 

 

 

 

У монографії «Проблеми та перспективи переходу до вуглецево-нейтральної економіки» досліджено актуальність переходу до вуглецево-нейтральної економічної системи в контексті глобальних економічних трансформацій в Україні, розглянуто теоретичні та методологічні засади формування концепції зеленої конкурентоспроможності підприємств енергетичного сектору.

https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/88931

 

 

 

 

 

 

У сучасних умовах бухгалтерський облік та аудит є інформаційною моделлю господарської діяльності будь-якого суб’єкта господарювання й держави загалом. Прагнете дізнатися більше про облік, фінансову звітність та аудит діяльності суб’єктів господарювання, розглянути проблеми й перспективи розвитку в процесі конвергенції облікових систем? Тодімонографія «Розвитокобліку та аудиту в умовахконвергенціїоблікових систем» О. А. Скорби, І. М. Бурденко, Н. В. Винниченко саме для Вас.

https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/87742

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ