ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Наукова бібліотека ХДАЕУ рекомендує!

ОЛДІ ПЛЮС – електронно-бібліотечна система видавництва «Олді+» надає онлайн-доступ до великого фонду навчальної і наукової літератури. Колекції електронних версій книг згруповані за тематичними і цільовими ознаками.

Видання можна читати онлайн через будь-який браузер у форматі pdf. Також можливо відсканувати qr-код на телефоні, щоб читати книги у мобільному браузері (за умови підключення до мережі wi-fi ЗВО).

Сайт: http://ebooks.oldiplus.ua/.  Найбільш зручним у користуванні є  алфавітний каталог за яким знаходимо літературу з різних галузей знань.

Наприклад: Аграрні науки – перейти до розділу, вибрати потрібний навчальний підручник та натиснути – читати книгу

Традиційні заходи санації і дезінфекції у промисловому птахівництві

Бордунова О. Г., Коваленко Л. М., Долбаносова Р. В., Чіванов В. Д., Чех О. О., Петренко Г. О., Ядгорова Є. М. http://ebooks.oldiplus.ua/knizkova-policja/agrarni-nauki/

Електронний архів української періодики LIBRARIA – проект компанії Архівні інформаційні системи (АІС), що здійснюється у співпраці з бібліотеками, архівами та науковими інституціями в Україні та за її межами. Мета проекту – оцифрування архівних та бібліотечних колекцій і впровадження інформаційних технологій в цих галузях. надання доступу онлайн до чим більшого масиву української історичної періодики. Вільний доступ до всіх колекцій як для інституцій, так і для індивідуальних користувачів. Реєстрація не потрібна. Посилання:

https://libraria.ua/?__cf_chl_tk=zroOWQr1hGMUSno3JNTjJYWutnAEPhNwrGopN3WPSj0-1678374208-0-gaNycGzNClA