ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Українські видання у галузі сільського господарства у вітчизняних і міжнародних наукометричних, реферативних базах даних

«Агробіологія» («Agrobiology») – збірник наукових праць, що включений до Переліку наукових фахових видань України категорії «Б» (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1643 від 28.12.2019 р.).

Фахове видання здійснює публікації за спеціальностями:

201 – Агрономія

101 – Екологія

Збірник наукових праць "Агробіологія" заснований у 1996 р. Білоцерківським державним аграрним університетом як фахове видання із сільськогосподарських наук (Наказ Міністерства освіти і науки України № 1528 від 29.12.2014 р.).

У збірнику наукових праць «Агробіологія» – висвітлені результати наукових досліджень, проведених ученими навчальних закладів та наукових установ аграрного профілю з актуальних питань рослинництва, агрохімії, землеробства, захисту рослин та екології.

Архів випусків 2013-2022:  https://agrobiologiya.btsau.edu.ua/uk/arhiv-vs

 

Агроекологічний журнал № 4 (2022)

«Агроекологічний журнал» - український науково-теоретичний журнал, який включено до «Переліку наукових фахових видань України» Категорія Б, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії з сільськогосподарських та біологічних наук (наказ Міністерства освіти і науки України №1528 від 29.12.2014 р.)

Поточний випуск: http://journalagroeco.org.ua/

  

Біологія тварин, том 24, №4, 2022

Наукове фахове видання категорії Б, в якому можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора наук, кандидата наук та ступеня доктора філософії, галузь наук: біологічні, сільськогосподарські, ветеринарні; спеціальності: 091 - Біологія; 204 - Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва; 211 - Ветеринарна медицина; 212 - Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.

Поточний випуск: http://aminbiol.com.ua/index.php/ua/potochnij-vipusk

Архів випусків 2006-2022 рр.:http://aminbiol.com.ua/index.php/ua/arkhiv 

 

№ 4 (30) (2022): ТЕХНІЧНІ НАУКИ ТА ТЕХНОЛОГІЇ

 

У журналі вміщено статті, присвячені теоретичним та експериментальним дослідженням у науковому напрямі «Технічні науки» за спеціальностями: прикладна механіка, матеріалознавство, машинобудування, інформаційно-комп’ютерні технології, електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, хімічні та харчові технології, будівництво та геодезія. Статті прорецензовані провідними вченими у відповідних галузях знань.
Журнал «Технічні науки та технології» буде корисним для науковців, науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів та студентів технічних спеціальностей закладів вищої освіти.

Опубліковано: 2023-02-27

Поточний випуск: http://tst.stu.cn.ua/issue/view/16418/9204

Архіви: http://tst.stu.cn.ua/issue/archive

 

№ 1(24) (2022): Науковий вісник Полісся

Висвітлюються актуальні проблеми розвитку сучасної економіки, функціонування та розвитку підприємств різних форм власності, інвестиційно-інноваційної діяльності, підвищення конкурентоспроможності національної економіки, регіонального розвитку. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти, практиків.

Опубліковано: 2023-02-22

Зміст: http://nvp.stu.cn.ua/

Поточний випуск в PDF :      http://nvp.stu.cn.ua/issue/view/16390/9193

 

№ 2(30) (2022): Проблеми і перспективи економіки та управління

Тематика: Висвітлюються актуальні проблеми розвитку сучасної економіки, функціонування та розвитку підприємств різних форм власності, інвестиційно-інноваційної діяльності, підвищення конкурентоспроможності національної економіки, регіонального розвитку.

Цей журнал практикує політику негайного відкритого доступу до опублікованого змісту, підтримуючи принципи вільного поширення наукової інформації та глобального обміну знаннями задля загального суспільного прогресу

Поточний випуск в PDF: http://ppeu.stu.cn.ua/issue/view/16248/9082

                                      Архіви: http://ppeu.stu.cn.ua/issue/archive

Науковий збірник «Вісник Львівського національного університету природокористування» є фаховим виданням для публікації наукових праць учених Львівського національного університету природокористування та інших вітчизняних і зарубіжних вищих навчальних і науково-дослідних закладів у сфері сільського господарства

Видається у чотирьох серіях:

 

№ 26 (2022): Вісник Львівського національного університету природокористування. Серія «Агрономія»

https://visnyk.lnup.edu.ua/index.php/agronomy/index

Архів випусків: https://visnyk.lnup.edu.ua/index.php/agronomy/issue/archive

 

 

 

№ 29 (2022): Вісник Львівського національного університету природокористування. Серія «Економіка АПК»

http://visnuk.kl.com.ua/joom/arkhiv-nomeriv/ekonomika-apk/41-visnyk/arkhiv/ekonomika-apk/1130-29-2022.html

Архів: http://visnuk.kl.com.ua/joom/arkhiv-nomeriv/ekonomika-apk.html

 

 

 

№ 23 (2022): Вісник Львівського національного університету природокористування. Серія «Архітектура та будівництво»

http://visnuk.kl.com.ua/joom/arkhiv-nomeriv/arkhitektura-i-silskohospodarske-budivnytstvo/24-visnyk/arkhiv/arkhitektura-i-silskohospodarske-budivnytstvo/1095-23-2022.html

Архіви: http://visnuk.kl.com.ua/joom/arkhiv-nomeriv/arkhitektura-i-silskohospodarske-budivnytstvo.html

 

 

№ 25 (2021): Вісник Львівського національного аграрного університету. «Агроінженерні дослідження»

DOI: https://doi.org/10.31734/agroengineering2021.25

Опубліковано: 01.12.2021

https://visnyk.lnau.edu.ua/index.php/agroengineering

Серія «Агроінженерні дослідження має окремий веб-сайт, що знаходиться за адресою https://visnyk.lnau.edu.ua/index.php/agroengineering

Архів: http://visnuk.kl.com.ua/joom/arkhiv-nomeriv/ahroinzhenerni-doslidzhennia.html

 

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ.