ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Електронні підручники 2020-2023 рр.

Стахмич Т. М. Кулінарна справа. Технологія приготування їжі

Кулінарна справа. Технологія приготування їжі: підручн.для здобувач. проф (проф-тех.)  освіти /Т. М. Стахмич, О. М. Пахолюк . – Київ: Грамота, 2020, - 280 с. : іл.

У підручнику висвітлено технології приготування їжі за новітніми методиками в мережі підприємств харчування різних форм власності, подано докладний опис основних розділів

кулінарії відповідно до ДСПТО  5122- НО.55.3-5.2007  із професії кухар 3, 4 й 5 розрядів.

Для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти) та викладачів, усіх, хто захоплюється українською кухнею.  

Завантажити в PDF: https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Kulinarna-sprava.pdf

 

 

Луцюк В. І. Агротехнологія

Луцюк В. І. Агротехнологія: підручник для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти) / В. І. Луцюк, О. Л. Шамралюк – Київ: Літера ЛТ, 2020. – 256 с..

Підручник для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти).Рекомендовано Міністерством освіти і науки України.  

Завантажити в  PDF: https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Litera-Agrotehnologia.pdf

 

 

 

Ципріанович І.В., Старченко О.Ю., Гулін Д.В., Клименко С.В. Будівництво малоповерхових швидкоспоруджуваних, енергозберігаючих житлових будинків із СІП-панелей

Ципріанович І.В., Старченко О.Ю., Гулін Д.В., Клименко С.В. Будівництво малоповерхових швидкоспоруджуваних, енергозберігаючих житлових будинків із СІП-панелей: навчальний посібник для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти), Чернівці: Букрек, 2021. 264, с.: іл.

Посібник призначено також  для викдадачів, кваліфікованих робітників-будівельників, інженерно-технічних працівників, проєктуальників, які спеціалізуються у галузі легкого будівництва.  

Завантажити в PDF : https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/pidrucnnyky-posibnyky-profosvita/Budivnyztvo-2021.pdf   

Кудінова А. Основи економічних знань

Кудінова А. Основи економічних знань: навч. посіб.для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти) / Алевтина Кудінова, Ірина Кулага, Ксенія Лопух. – Київ: ВЦ «Академія», 2023. – 208. с. : іл.

Навчальний посібник адресований здобувачам професійної ( професійно-технічної освіти), буде корисним викладачам економічних дисциплін, а також тім, хто самостійно вивчає економіку та підприємництво.

Завантажити в PDF: https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/posibnyky-prof-tech/%D0%9E%D1%81%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%20%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D0%BE%D0%BC%D1%96%D1%87%D0%BD%D0%B8%D1%85%20%D0%B7%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D1%8C%20%D0%9A%D1%83%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0%20%D0%92%D0%A6%20%D0%90%D0%BA%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BC%D1%96%D1%8F.pdf

Макаренко М. Комбайни зернозбиральні

Макаренко М. Комбайни зернозбиральні: навч. посіб.для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти) /Микола Макаренко, Ольга Мельник, - Київ: Грамота, 2023. – 256 : іл.

У навчальному посібнику описано технології збирання зернових культур, оцінено технічний рівень сучасних зернозбиральних комбайнів і наведено перспективи їхнього розвитку.

Завантажити в PD :  https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/posibnyky-prof-tech/Cramota_Kombayn_compressed.pdf

 

 

Гуржій А. М. Основи інформаційних технологій

Гуржій А. М. Основи інформаційних технологій: навчальний посібник для здобувачів професійної ( професійно-технічної освіти) / А. М. Гуржій, Л. І. Возненко, Н. І. Поровознюк, В.В. Самсонов. – Київ: Літера ЛТД, 2023, - 288 с.

У навчальному посібнику викладено основні поняття, пов’язанні з інформаційними технологіями. Розглянуто принципи роботи й будову комп’ютера. Функціювання і характеристики окремих пристроїв і їхню взаємодію в процесі роботи.

Завантажити в PDF: https://lib.imzo.gov.ua/wa-data/public/site/books2/posibnyky-prof-tech/Osnovy_inform_tehnologiy.pdf

 

 

Інші електронні версії підручників: https://lib.imzo.gov.ua/navchalno-metodichn-posbniki/dlya-pedagogchnikh-pratsvnikv/  

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ