ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Безоплатні курси англійської мови для українців

Наукова бібліотека ХДАЕУ пропонує добірку з онлайн-сервісів, які допоможуть вивчити англійську на безоплатній основі й отримати у майбутньому більше можливостей для самореалізації в новому українському європейському суспільстві

«Prometheus» – це найбільша освітня онлайн-платформа в Україні. Співробітники цього порталу шукають найкращих лекторів з усього світу для своєї платформи, розробляють курси з великого спектра знань й пропонують українцям розширити свої знання у багатьох сферах життя.

Англійська для початківців. Elementary level (A1-A2)

Це базовий курс для тих, хто лише починає вивчати англійську мову. Курс складається з 25 занять, викладання ведеться українською мовою.

Кожне заняття починається з базової та актуальної лексики, частину лекцій присвячено граматиці, також на вас чекатимуть практичні заняття. Головна мета цього курсу – введення в англійську мову та вивчення лексики, необхідної в повсякденному житті.

Зареєструватися на цей курс можна за посиланням .

Англійська для кар'єрного зростання

Курс від університету Пенсильванії, розрахований на неносіїв англійської мови для покращення їх позицій на світовому ринку праці. Навчання відбувається англійською.

Зареєструватися на мовний курс можна за посиланням.

Англійська для медіаграмотності

Курс розроблений університетом Пенсильванії для неносіїв англійської мови, які володіють базовими знаннями й мають бажання розвинути свою медіаграмотність.

Студентам запропонують вивчити різні види сучасних ЗМІ (газети, журнали, телебачення, соціальні мережі), розвинути своє розуміння ролі медіа в житті кожної людини, поповнити словниковий запас та навчитися аналізувати здобуту інформацію.

Зареєструватися на мовний курс можна за посиланням.

Англійська для бізнесу та підприємництва

Ще один курс від університету Пенсильванії, спрямований на представників бізнесу, які не є носіями англійської мови. Втім базові знання необхідні, адже навчання проводиться англійською мовою.

Вам запропонують дізнатися про підприємництво, основні засади дослідження ринку, бізнес-плани та здобути базові знання про фінансування бізнесу за кордоном.

Зареєструватися на мовний курс можна за посиланням.

Англійська для STEM (наука, техніка, інженерія та математика) Англомовний курс від університету Пенсильванії, передбачений для тих українців, які бачать себе у науковій галузі.

Вам запропонують такі блоки:

  • глобальне потепління та зміни клімату;
  • хімічні процеси, які залучені до змін клімату на планеті;
  • впливи на зміни клімату, їх причини та наслідки;
  • енергетичні системи;
  • досягнення нанотехнологій, які допомагають сповільнити зміни клімату.

 

Зареєструватися на цей мовний курс можна за посиланням.

Бізнес-англійська

Курс, який допоможе студентам вивчити ключову лексику з галузі бізнесу та підприємництва, необхідну в цих галузях граматику, має практичні заняття для закріплення здобутих знань та відпрацювання ситуацій, притаманних англомовному бізнес-середовищу. Зареєструватися на цей мовний курс можна за посиланням.

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ