ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Онлайн школа EU Study Days-2023

Представництво Європейського Союзу в Україні оголошує набір школярів, студентів та аспірантів для участі в Онлайн школі EU Study Days-2023. Навчання відбуватиметься з 7 вересня до 15 жовтня.

Хто може взяти участь?

  • учні середніх шкіл, ліцеїв, гімназій, які здобувають середню освіту (9-11 класи);
  • студенти останніх курсів бакалаврату та магістратури українських ЗВО денної форми навчання, аспіранти будь-якої форми навчання. Вік – до 25 років.

Навчання в EU Study Days дозволить поглибити знання про історію ЄС, його інституції, цінності, політики, європейську інтеграцію України тощо.

Програма включає відео-лекції, презентації від українських та європейських експертів, онлайн вебінари та інтерактивні заняття – відкриті дискусії, творчі майстерні, дебати, ігри для вирішення практичних завдань тощо.

По завершенню навчання учасники отримають сертифікат про проходження програми. Документ буде містити інформацію про тривалість навчання, кількість годин, перелік модулів, а для учасників з числа студентів – кількість кредитів ЄКТС.

Важлива складова навчання в EU Study Days – проєктна діяльність. Студенти та аспіранти матимуть можливість реалізувати власні проєкти, направлені на поширення інформації про цінності та політики ЄС, ідеї європейської інтеграції.

40 найактивніших і найуспішніших учасників з числа школярів та студентів візьмуть участь у Зимовій офлайн школі.

Як стати учасником? До 23:00 29 серпня 2023 р. заповнити заявку на участь і в разі успішного проходження конкурсу за заявками пройти онлайн-тестування. Детальніше – за посиланням: https://www.prostir.ua