ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

21 вересня – Міжнародний день миру

Міжнародний день миру, який в Україні відзначається 21 вересня, є символом надії та співчуття для мільйонів людей у всьому світі, які прагнуть завершення воєнних конфліктів та створення світу без війн. Особливо це відчуття нині актуальне для нас - українців.

Російський агресор атакує Україну з 2014 року. З лютого 2022 року російська орда розпочала широкомасштабний геноцид українського народу прямо на очах усієї світової спільноти. Ракетні удари по всій території України, десятки тисяч жертв серед мирного населення, сотні убитих дітей, зруйновані школи та лікарні, цілі міста… Ми пережили стільки випробувань і втрат, що справді можемо сказати, що розуміємо цінність миру. Кожен українець мріє про перемогу та припинення бойових дій на території України, про повернення рідних, близьких, друзів, про мирне небо над головою, про світле майбутнє дітей, про лікування нестерпних ран у людських серцях.

Колектив Херсонського державного аграрно-економічного університету бажає найскорішої перемоги рідній Україні та встановлення миру на нашій землі! Величезна вдячність усім, хто захищає Україну та допомагає наближати перемогу!