ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Надходження до фонду Наукової бібліотеки

Книжковий фонд бібліотеки поповнився такими виданнями:

 

 

 

Вдовиченко Ю.В., Кононенко В.Г. Буркун білий в Південному степу України: сучасний стан, поширення, кормові властивості та технологія вирощування: монографія/

Ю.В. Вдовиченко, В.Г. Кононенко.- Нова Каховка: ПИЕЛ, 2017.- 196 с.

В монографії узагальнено теоретичні й технологічні аспекти агротехнічного комплексу вирощування буруну білого.

Розкриті питання оптимізації норми висіву насіння як у чистому посіві, так і залежно від покривної культури, що дозволить сформувати збалансований за видовим складом агрофітоценоз з метою отримання з високої якості зеленої маси буркуну білого.

В монографії неведені результати щодо комплексної оцінки отриманого врожаю та перетравність поживних речовин з сіна буркуну білого і люцерни в організмі ярок асканійської тонкорунної породи овець.

Монографія розрахована на студентів, магістрів, аспірантів, викладачів, науковців агрономічних спеціальностей середніх та вищих навчальних закладів та спеціалістів відповідного профілю.

 

 

 

Global aspects of national economy development in the conditions  transformational      changes: collective monograph/ L.O. Aleschenko,

 O.V. Averchev, V.O. Boiko, S. Yu. Borovik, O.V. Cheremisin etc.- Lviv -Torun: Liha – Pres,2021.- 248 p.

Сучасний світ переживає складний період радикальних трансформацій, які є невизначеними за своїм впливом на основи різних рівнів економічних систем, що відбивається у занепаді їх систем, стійкості та супроводжується явищами, пов’язаними з кризою.Посилення суперечливих поглядів , випадковість економічної динаміки, посилення глобальних криз на рубежі тисячоліть зумовлені індустріальними економічними системами найбільш розвинутих країн, вичерпанням нарощеного потенціалу з недостатньою здатністю знаходити адекватну відповідь на виклики нове століття, ера та перехід до цифрового розвитку.

 

 

 

Ознайомитись або замовити можливо у читальній залі головного корпусу університету.

Автор: Наукова бібліотека ХДАЕУ