ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми електротехніки та електроніки» факультету архітектури та будівництва

06 жовтня 2022 року відбулося  засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми електроніки та електроенергетики»  кафедри гідротехнічного будівництва, водної та електричної інженерії факультету архітектури та будівництва.

         Відповідно до плану роботи, тема  засідання: «Обговорення тем нових досліджень», які будуть проведені членами наукового гуртка при його роботі в 2022-2023 н.р. З доповіддю  по цьому питанню виступив керівник наукового гуртка к.т.н., доцент Литвиненко В.М.

У своїй доповіді доповідач висвітлив основні теми досліджень, які планується провести в 2022-2023 н.р. Він доповів, що планується провести наступні роботи:

  1. Дослідження проблем технології  виготовлення сонячних батарей та вияснення шляхів її оптимізації, направленої на підвищення коефіцієнта корисної дії батарей.
  2. Дослідження проблем технології виготовлення напівпровідникових приладів та обговорення напрямів її оптимізації.
  3. Дослідження залежності електричних параметрів електронних приладів від технологічних факторів.
  4. Дослідження впливу матеріалів  омічних контактів на електричні параметри електронних приладів.                  
  5. Важливість енергозбереження  та знаходження додаткових заходів з енергозбереження.

У засіданні наукового  гуртка та обговорені запропонованих питань прийняли активну участь здобувачі 1-4 курсів спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка.

 

Автор:  Литвиненко В.М. (06.10.22року)