ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Активна робота в межах гуртка «Туристична Херсонщина» набуває нового характеру!

Активна робота в межах гуртка «Туристична Херсонщина» набуває нового характеру! Адже до проведення занять ХДАЕУ запрошує провідних спікерів Херсонщини.

Сьогодні, 01.12.2021, для здобувачів вищої освіти спеціальності «Туризм», а також для запрошених студентів Херсонського політехнічного фахового коледжу Державного університету «Одеська політехніка» було проведено гостьову лекцію.Спікером стала Лада Данік, гід-перекладач, членкиня Всеукраїнської асоціації гідів, яка провела неймовірно цікаве заняття, розкривши тему гастрономічного туризму.

 

Лекція від Лади була насиченою цікавими фактами, корисною інформацією, і, звичайно, спікер поділилася власним досвідом організації гастротурів.

 

У ході лекції були підняті такі питання, як:

-знайомство з історією та рецептурою національної кулінарії;

-сучасний стан і перспективи розвитку гастрономічного туризму на Херсонщині;

-участь у національних святах і обрядах, пов'язаних із гастрономією; 

-відвідування дегустаційних залів, дегустація продуктів: вина, сирів, меду, наливок, приготованих за традиційними рецептами;

-безліч цікавих та актуальних питань, які цікаві молоді.

Доречний мультимедійний матеріал, який підготувала Лада, допоміг розкрити тему більш яскраво з ілюстрацією необхідної інформації.

 

Сьогоднішня зустріч настільки надихнула здобувачів, що по завершенню гостьової лекції вони запропонували свої шляхи популяризації гастрономічного туризму на Херсонщині.

Безмежно вдячні  Ладі Даник і Херсонському політехнічному фаховому коледжу Державного університету "Одеська політехніка» за візит до ХДАЕУ.

Сподіваємося на подальшу активну співпрацю.

Автор: асистент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Фесенко Г.О.(02.12.2021)