ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковий гурток «Англійська мова в міжкультурній комунікації» кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

Що може бути цікавішим, ніж дізнатися про історію іншої країни з перших вуст? Що може бути кориснішим, ніж зануритися у мовне середовище з носієм мови? Здобувачі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» сьогодні поєднали приємне і корисне на черговій зустрічі з Бренданом Моллой з Ірландії.

 

Брендан, як і завжди, підготував цікаву розповідь про свою мандрівку в Україну та налагодження міжкультурної комунікації з українськими викладачами. Брендан вважає своєю місією допомогти школярам та студентам поліпшити свої знання з англійської мови та вдосконалити навички міжкультурної комунікації.

 

Пізнавальною та цікавою була інформація про конфлікт в Північній Ірландії, який призвів до зниження туристичної привабливості регіону та занепаду туристичної галузі. «Ніхто не хоче відвідувати країну, в якій відбувається конфліктні ситуації» – зауважив Брендан.

Здобувачі спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» та модератор зустрічі Олена Кан з нетерпінням чекають на наступну зустріч з Бренданом.

Автор: Олена Кан – викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов (10.12.2021)