ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Про світову практику розвитку підприємств індустрії гостинності для здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Україна : Португалія!!! Ні, це не про футбол, а про зустріч здобувачів українського ЗВО ХДАЕУ - Херсонський державний аграрно-економічний університет з представником індустрії гостинності Португальської республіки – країни розміреного життя та багатої історичної спадщини, в якій сім’я завжди на першому місці, а футбол – справжня релігія. Тож здобувачі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа разом із викладачем Вікторією Дугою здійснили онлайн-мандрівку з Херсона (з його 0°С) до португальського містечка на березі Атлантичного океану, яке порадувало сонячною погодою за вікном і затишними +18°С.

Спікером цього незвичайного заходу виступила Tatiana Sushych, співробітник служби housekeeping оздоровчо-курортного комплексу «Cascade wellness resort» в м. Лагуш. Темою зустрічі було обрано «Сучасні тенденції розвитку підприємств індустрії гостинності: світова практика».

 

Здобувачі ознайомилися з особливостями курортних готелів, їх типами в залежності від розміщення вздовж берегової лінії, структурою та особливостями роботи служб «Cascade wellness resort».

 

Особливо зацікавила інформація про специфіку спілкування персоналу служби покоївок із гостями комплексу, нюанси в обслуговуванні гостей-представників різних країн, спортивних команд і найкращих футбольних клубів світу.

Спікер пояснила, що правильна організація служби housekeeping відіграє особливу роль у діяльності готельного господарства, а такі складові, як культура сервісу, дотримання стандартів, уважність до деталей, вміння вирішувати нестандартні ситуації, знання іноземних мов позитивно впливають на репутацію готелю та лояльність гостей.

Щиро вдячні Tatiana Sushych за цікавий формат спікерства, пізнавальну та продуктивну зустріч!

Захід відбувся у межах наукового гуртка «Туристична Херсонщина».

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Вікторія Дуга (30.11.2021)