ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Екскурсія «Сортування: міфи і курйози» для здобувачів спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа і 242 Туризм

У межах гуртка «Туристична Херсонщина» здобувачі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа і 242 Туризм, які намагаються не стояти осторонь сучасних екологічних тенденцій, разом із викладачем Вікторією Дугою завітали до сортувального центру «Херсон сортує».

Цікаву екскурсію «Сортування: міфи і курйози» провела керівник громадської організації «Екологічні новини» Ольга Машкова. Говорили про відповідальне ставлення до екології та економію природних ресурсів; про важливість мінімізації та сортування відходів; про свідоме споживання; про 90% відходів у ресторанах та готелях, які можна переробити й використати повторно у якості сировини, обладнання та енергії.

 

Розібралися у маркуванні продукції, переглянули своє ставлення до покупок (яка упаковка є більш екологічною). Визначили, як за допомогою сортування побутових відходів зберегти своє здоров’я, захистити довкілля, зробити наш рідний Херсон привабливим для містян і туристів.

 

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Вікторія Дуга (29.11.2021)