ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ЗУСТРІЧ ГУРТКА «АНГЛІЙСЬКА МОВА В МІЖКУЛЬТУРНІЙ КОМУНІКАЦІЇ»

Неочікувана тема зустрічі від Брендана Моллоя викликала жваву дискусію серед здобувачів освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм». Сьогодні, 09 лютого, ми обговорювали шкоду куріння та розповсюдження цієї шкідливої звички серед підлітків в Україні та Ірландії. Обговорення розпочалося із зображення, яке, на перший погляд, не як не пов’язано з курінням, але дотепні питання Брендана сприяли спілкуванню та обговоренню важливою теми.

 

Як виявилося, це дуже поширена проблема в обох країнах, з якою уряд постійно бореться, наприклад, забороняючи куріння в громадських місцях. Серед причин, які змушують підлітки курити, здобувачі озвучили такі: бажання бути крутим, бажання виглядати дорослішим, бажання бути, як усі тощо. Здобувачі поділилися своїм досвідом стосовно цієї проблеми. Брендан був приємно здивований позицією здобувачів з цього питання, адже всі вони висловилися досить негативно щодо куріння та інших шкідливих звичок.

 

Тема обговорювалася сьогодні не просто так, тому що наступного разу ми продовжимо дискутувати щодо заборони куріння в туристичних країнах та її вплив на туристичну галузь та індустрію гостинності. З нетерпінням чекатимемо на наступну зустріч!

Автори: Олена Кан – викладачка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов (09.02.2022)