ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науковий гурток "Англійська мова в міжкультурній комунікації" кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов

26 вересня 2022 року здобувачі спеціальностей другого року навчання 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» знову зустрілися з нашим другом з Ірландії Бренданом Моллой. Зустрічі нашого розмовного клубу допомагають здобувачам зануритися в англомовне середовище, дізнатися про культуру, історичне надбання різних країн.

Сьогодні Брендан розповів про одну з туристичних атракцій своєї країни – замок Three Castle Head, який розташований у мальовничій локації. Дискусія розпочалася з питання Брендана про те, які почуття та емоції викликає зображення цієї місцевості. Всі учасники дійшли висновку, що serenity (безтурботність, спокій) – це найкраще слово, яке повною мірою виражає почуття від побаченого.

 

Цікаво було дізнатися інформацію про історію створення та власників цього замку. На жаль, на сьогоднішній день від замку залишилися лише руїни, але це не заважає мільйонам туристів зі всього світу насолоджуватися неймовірним краєвидом та дізнаватися захоплюючи факти про історичне минуле.

Автор: Олена Кан – доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов (22.09.2022)