ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майбутні фахівці сфери HoReCa ознайомилися з інструментами, які допомагають зміцнювати позиції готелів на ринку

Здобувачі спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм, а також викладачі кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ стали учасниками онлайн-конференції «Інструменти Hotel Matrix для готелю».

У заході взяли участь керуючі та власники готелів, освітяни, студентська молодь – усі зацікавлені у пошуку універсальних та зручних інструментів впливу на прибутковість підприємств готельного бізнесу. Модерування заходу здійснював Олександр Чорний – директорSmart Education Hotel School.

Спікер конференції Ігор Гречко - директор компанії Expert Solution LLC – розповів про інструменти аналізу ринку готельних послуг, як приймати обґрунтовані та ефективні рішення у тарифній політиці, робити розрахунки для оцінки операційної діяльності готелю.

Учасники дізналися як порівнювати показники готелю з показниками конкурентів і, на підставі отриманих даних, визначати подальшу стратегію розвитку закладу сфери HoReCa.

Щиро вдячні організаторам за можливість долучитися до заходу! Усі разом дійшли висновку, що вітчизняні підприємства готельного бізнесу повинні обов'язково використовувати сучасні інструментарії, які допомагають аналізувати їх прибутки. А для цього ще й необхідно опанувати Revenue-менеджмент. Це допоможе удосконалити роботу, сформувати якісні послуги, залучити нових гостей до готелю.

Участь здобувачів у заході відбулася у межах наукового гуртка «Туристична Херсонщина» кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ.

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Вікторія Дуга