ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День святого Валентина

У межах роботи наукового гуртка «Англійська мова в міжкультурній комунікації», який діє при кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов ХДАЕУ, 14 лютого 2023 року відбулося чергове засідання зі студентами 4 курсу економічного факультету спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм».

Заняття проводилося на платформі zoom. Засідання було присвячено святкуванню Дня закоханих. Модератором заняття була викладачка кафедри Катерина Совач. У ході заняття-вікторини гуртківці слухали популярні треки про кохання, переглядали автентичні відео, уривки із загальновідомих фільмів і розбиралися з їх змістом. Крім того, досліджували, як неповторно зізнатися в коханні англійською, використовуючи традиційні й оригінальні лексико-граматичні формули.

Плідні й пізнавальні екскурси завершили розшифровуванням популярних мемів про зізнання у своїх почуттях, розвагами на інтерактивних платформах Kahoot, Wordwall. Здобувачі ХДАЕУ, заряджені позитивними емоціями і досвідом вдосконалення навичок аудіювання і перекладу, виявили неабияке зацікавлення обраною темою.