ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Успішний підприємець»

01 березня відбулось онлайн-засідання студентського наукового гуртка «Успішний підприємець» кафедри економіки та фінансів. Здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальностей 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність, 241 Готельно-ресторанна справа, 242 Туризм підготували доповіді на теми які висвітлювали сучасні технологічні прийоми та засоби, що використовуються у сфері торгівлі.

Стрімкий науково-технічний прогрес зумовив створення різноманітних можливостей і форм стосовно здійснення підприємницької діяльності у сфері торгівлі та задоволення попиту покупців. На сьогодні у навколишньому світі швидко та динамічно змінюються реалії, що значною мірою не може позначатись і на торгівлі, яка все більше піддається трансформації у сектор електронної комерції.

Пітєрова В.  у своїй доповіді розкрила перспективи впровадження торгово-технологічних інновацій у роздрібні торговельні підприємства на сучасному етапі. 

Як правильно розпочати просування бізнесу в соціальних мережах? На це питання у своєму дослідженні відповіла Сальгаб К. У наш час уже просто не можливо обійтися без реклами своєї діяльності в соцмережах, адже це один із найлегших способів підвищити впізнаваність бренду, товарів та послуг серед користувачів соціальних медіа.

Пастухова К. на прикладі провідних торговельних мереж, відзначила наявність глобального технологічного прогресу у сфері застосування бізнес-інструментів, що покликані вирішувати проблеми з веденням торговельної діяльності.

Про магазин у мобільному телефоні розповіла Тітова А. Підприємці які хочуть створити свій бізнес, або розвивати існуючий, для того щоб йти у ногу з часом, давно використовують «онлайн» платформи, у соціальні мережі, такі як Instagram, Facebook, Tik-Tok, Telegram та багато інших, які допомагають продавцю краще просувати свій товар та бізнес.

Торгівля в Київській Русі була одною з основних сил економічного прогресу, мала значний вплив на побудову взаємовигідних стосунків з іншими країнами, репрезентувала давньоруську державу, як багату, перспективну країну. Про це у своїй доповіді розповіла Крива С.

Дякуємо нашим учасникам за змістовні та цікаві доповіді, за результатами досліджень будуть подані тези на Всеукраїнські та Міжнародні науково-практичні конференції.

Автор: керівник наукового гуртка Людмила Бойко