ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

15.10.2019 р. Студентський науковий гурток «Технолог з виробництва продукції тваринництва»: виїзне практичне заняття на базі філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард»

За ініціативи викладачів біолого-технологічного факультету кафедри технології виробництва продукції тваринництва та за програмою студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» 15 жовтня 2019 року відбулося виїзне практичне заняття з навчальної дисципліни: «Технологія виробництва продукції птахівництва» на базі філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард».

 

Підприємство займається виробництвом харчових курячих яєць під торговою маркою «Квочка». Характерна особливість – незамкнутий цикл виробництва, який виправдав себе в умовах сучасного ринку. Основний напрям підприємства – виробництво яєць курячих столових. У продукції фабрики вдало поєднується набутий досвід, знання і бажання давати покупцям найкращий товар. Яйця птахофабрика реалізує по всій території України, а також експортується закордоном.

 

Найбільше студентів вразили масштаби виробництва та те, наскільки на підприємстві всі процеси автоматизовані. Перед відвідуванням виробничої зони проведено інструктаж, всі присутні переодяглися в спеціальний одяг. Заступник начальника промислової зони - Коломацька Ольга Валеріївна – випускниця біолого-технологічного факультету Аграрного університету, розповіла про основні етапи виробництва харчових яєць, їх сортування, упакування та транспортування. Було цікаво ознайомитись із сучасними автоматизованими системами керування технологічними процесами та роботою конвеєрів. Збір та сортування яєць відбувається на сучасних установках голландської фірми «Moba», повністю автоматизовано процеси підтримання мікроклімату, роздачі кормів, прибирання посліду в пташниках.

 

Заняття завершили підведенням підсумків про роботу підприємства, про умови праці, соціальне забезпечення працівників, а також про можливості майбутнього працевлаштування здобувачів вищої освіти Аграрного університету.

Адміністрація університету та факультету висловлює щиру подяку керівництву філії «Чорнобаївське» ПрАТ «Агрохолдинг Авангард» за відмінну організацію, прийом та можливість у проведенні такого виду заняття.

Автор: Кривий В.В. Прес-центр (БТФ)