ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбулося засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва»

03 лютого на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва відбулося засідання студентського наукового гуртка «Технолог з виробництва продукції тваринництва» до якого були залучені здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) та третього (освітньо-наукового) рівнів.

Доцент Ольга СОБОЛЬ ознайомила присутніх з напрямками наукової діяльності кафедри технології виробництва продукції тваринництва та перспективами участі в них здобувачів вищої освіти.

Під час засідання доцент Оксана ЛЮБЕНКО висвітлила основні особливості сучасного розвитку галузі птахівництва, перспективи участі здобувачів вищої освіти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» в роботі студентського наукового гуртка.

Здобувач вищої освіти третього (освітньо-наукового) рівня Інна ЛЕВЧЕНКО продемонструвала лайфхаки щодо визначення свіжості та якості харчових яєць.

 

Здобувач вищої освіти першого (бакалаврського) рівня четвертого року навчання Владислава КОЛЕСНИК провела майстер-клас з грумінгу собак породи ши-тцу, надала практичні рекомендації щодо догляду за різними типами шерсті собак, грумінгу собак різних порід, вибору інструментарію при догляді за шерстю та грумінгу собак. Присутні мали змогу власноруч визначити органолептичні характеристики шерсті собаки та спробувати себе в якості грумера.

 

Засідання студентського наукового гуртка проводилося в умовах навчальної аудиторії кафедри, а також було організовано онлайн трансляцію заняття з технології виробництва харчових яєць в умовах провідних підприємств, які забезпечують інноваційні підходи до виробництва продукції птахівництва.

Участь студентів у студентських наукових гуртках формує творчий підхід до їх майбутньої науково-дослідної роботи.

Запрошуємо студентів долучатись до роботи студентських наукових гуртків та поглиблювати свої наукові знання у галузі тваринництва!

Автори: доценти Любенко О.І., Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (03.02.2021)