ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч стейкхолдера із здобувачами вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології»

Лютневий дайджест новин

Біолого-технологічного факультету

Нарешті! Лютий місяць додав до онлайн лекцій практичні та лабораторні заняття у стінах рідного університету! Найкращим у цих заняттях є те, що окрім аналізу продукції за фізико-хімічними показниками, проводиться органолептична оцінка (особливо приємний критерій - смак).  Не менш цікавим є розробка покращеної рецептури продукту та його приготування і звичайно ж дегустування. На такі заняття дуже часто заходять роботодавці пропонуючи новий формат практичних занять.

На початку лютого до Херсонського державного аграрно-економічного університету завітав випускник магістратури спеціальності 181 «Харчові технології» Богдан ТАНАСІЙЧУК, який після закінчення університету працює технологом на кондитерській фабриці. Він розповів про інновації у солодкому виробництві і тенденції розвитку галузі.

У навчальній лабораторії №74 здобувачі отримали професійний майстер-клас з виготовлення корисних солодощів на основі чорного шоколаду та полуничної шоколадної глазурі шляхом додавання натуральних рослинних біологічних добавок (мелена кориця, паприка, імбир, гострий перець, м'ята і також морква).

Окрім приємного і незвичайного смаку такий шоколад набагато корисніший для здоров'я.

Автор: доцент Ряполова І.О., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (10.02.2021)