ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Науково-дослідний семінар на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва

23 вересня науково-педагогічний склад кафедри технології виробництва продукції тваринництва та здобувачі вищої освіти біолого-технологічного факультету прийняли участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасний стан та перспективи розвитку галузей тваринництва України в умовах Євроінтеграції» за напрямком тематичного семінару сучасні технології утримання, годівлі і підвищення біології продуктивності тварин.

У вітальному слові завідувач кафедри Олена ВЕДМЕДЕНКО окреслила перспективні напрямки науково-дослідної роботи здобувачів вищої освіти на кафедрі технології виробництва продукції тваринництва, закликала всіх гуртківців кафедри до участі в наукових конференціях, які проводяться в ХДАЕУ.

Керівники студентських наукових гуртків - науково - педагогічні працівники кафедри Владислав Кривий, Оксана Любенко та Ольга СОБОЛЬ представили доповіді учасників науково - дослідного семінару. Здобувачі вищої освіти в своїх доповідях окреслили сучасні підходи до використання генетичного потенціалу тварин в основних галузях тваринництва, забезпечення вимог добробуту в технологіях утримання продуктивних та непродуктивних сільськогосподарських тварин.

На завершення, завідувач кафедри Олена ВЕДМЕДЕНКО подякувала науково-педагогічним працівникам кафедри та здобувачам-гуртківцям за творче відношення до підготовки доповідей, побажала подальших наукових досягнень.

Автор: доцент Соболь О.М., Кривий В.В. Прес-центр (БТФ) (24.09.2021)