ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь членкині наукового гуртка «Харчовик-науковець» у Всеукраїнській науково-практичній конференції

7 жовтня 2021 року за результатами роботи наукового гуртка «Харчовик - науковець» здобувач вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» Херсонського державного аграрно-економічного університету Катерина МИХАЛИК взяла участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «СУЧАСНІ ХІМІЧНІ ТЕХНОЛОГІЇ: ЕКОЛОГІЧНІСТЬ, ІННОВАЦІЇ, ЕФЕКТИВНІСТЬ», яка відбулася на базі Херсонського національного технічного університету. Катерина Михалик надала на апробацію результати виконаного експерименту за темою: «Визначення впливу обробки питної води турмаліновим структуризатором на її властивості як харчового продукту», науковий керівник к.т.н., доцент Ольга Сумська.

Сертифікат учасника конференції і збірник матеріалів конференції вручив здобувачці вищої освіти Заступник голови організаційного комітету: кандидат с.-г. наук, доцент Володимир МАЛЄЄВ.

 

Катерина Михалик подякувала Оргкомітету конференції за теплий прийом і позитивну відзнаку її наукової роботи, а також можливість познайомитися з авторитетними думками та адаптувати власну наукову діяльність до вимог та умов сучасності.

Автор: Прес-центр біолого-технологічного факультету (08.10.2021)