ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь учасників гуртка здобувачів спеціальності 207 «Водні біоресурси та аквакультура» у експедиційних виїздах

Спеціальність «Водні біоресурси та аквакультура» є «живою» та динамічною в контексті постійного контакту з природою, водоймами, об’єктами досліджень. У межах тематики робіт здобувачів, які вони обрали передбачається відбір проб, моніторинг процесів у акваторіях, спостереження тощо.

 

Згідно запланованого плану дій, виїзд на акваторії надав можливість реалізувати здобувачам набуті практичні навички та теоретичні знання, набуті під час навчання. Така можливість надає найкраще зрозуміти майбутньому фахівцю в якій сфері він може найкраще реалізувати себе, з якими гідробіонтами йому цікавіше працювати.

 Виїзд на акваторію здійснювався згідно всіх вимог правил безпеки та проходження відповідного інструктажу для учасників гуртка.

Після повернення до ДВНЗ була жвава дискусія, наповнена враженнями та емоціями, кожний поділився результатами власних спостережень, висновками щодо поставленої напередодні виконаної мети. Проби, відібрані під час експедиції були оброблені в умовах лабораторій кафедри водних біоресурсів та аквакультури. Кожний зі здобувачів представив анотований звіт по результатам практичної роботи у вигляді усної презентації.

Автор: Кутіщев П.С.