ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Пізнавальні та цікаві зустрічі для учасників гуртка «ECOLIFE» тривають

В рамках проведення гуртка «ECOLIFE»  19 листопада для здобувачів вищої освіти (рівня бакалавр) спеціальностей 101 «Екологія» та 183 «Технології захисту навколишнього середовища» Херсонського державного аграрно-економiчного унiверситету було   проведено пізнавальну та дуже цікаву лекцію-семінар  з  кандидатом технічних наук, доцентом кафедри гірничої інженерії та освіти Національного технічного університету "Дніпровська політехніка" Петльованим Михайлом Володимировичем.

  

Тема заняття під назвою  «ВПЛИВ ГІРНИЧОДОБУВНОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ НА ЕКОЛОГІЧНИЙ СТАН ДЕННОЇ ПОВЕРХНІ» є актуальною для нашої країни. Лектором було проаналізовано сучасний стан накопичення техногенних відходів від підприємств в м.Кривий Ріг. 

  

Гуртківці ознайомились із можливими шляхами кординального вирішення проблем обвалу шахт з видобутку корисних копалин, а також дізнались про напрями використання доменних шлаків.

Вдячні за цікаву доповідь та презентацію фільму по темі семінару  ПЕТЛЬОВАНОМУ МИХАЙЛУ ВОЛОДИМИРОВИЧУ!!!Чекаємо наступної зустрічі!!!

Автор:  доцент Алмашова В.С. (22.11.2021)