ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Засідання студентського наукового гуртка «Квітникарство»

Підготовка фахівців зеленого будівництва в умовах війни досить нелегка. Однак, знання майбутніх професіоналів, стануть у пригоді при розбудові нашої держави. Тому кафедра лісового та садово-паркового господарства продовжує не тільки навчальний процес, а і засідання гуртка «Квітникарство».

Один із найважливіших елементів технології вирощування декоративних культур у закритому ґрунті є їх захист від шкідників. Умови теплиць визначають і специфіку боротьби зі шкідливими організмами.

Система захисту рослин у закритому ґрунті для зниження чисельності і шкідливості шкідників ґрунтується на застосуванні комплексу захисних заходів: організаційно-господарських, профілактичних, агротехнічних, карантинних.

Всю цю корисну та цікаву інформацію керівник наукового гуртка «Квітникарство», асистент кафедри лісового та садово-паркового господарства Юліана Котовська надала здобувачам вищої освіти на черговому  онлайн занятті, яке відбулося 13.05.2022. Також на засіданні з доповіддю на тему «Особливості боротьби зі шкідниками рослин захищеного ґрунту» виступила здобувачка вищої освіти першого (бакалаврського) рівня Шевченко Анастасія

 

Автор: асистент кафедри лісового та садово-паркового господарства Юліана Котовська