ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тематична панель Школи аграрного лідера «Емоційний інтелект»

18 травня у Школі аграрного лідера відбулася тематична панель з «Емоційного інтелекту», спікером якої була НЛП – тренер, медіатор, бізнес-тренер, керівник навчальних програм, директор з розвитку АО «Головченко & партнери» Вікторія Головченко. Основні питання на яких зупинявся спікер це: що таке емоційний інтелект? Емоційний інтелект — це вміння дати раду своїм і чужим емоціям: точно зрозуміти, оцінити і виразити їх.

 

Оцінка і вираження емоцій є у будь-якій взаємодії. Емоції наповнюють наше життя і роблять її захоплюючою та цікавою. А чи знаєте ви, що емоція гніву - це дуже корисна емоція для досягнень. Це базова емоція спортсменів. Про таких людей кажуть: «Активний». Він все встигає, всюди буває, всього досягає.

 

Одна лише проблема: така людина незручна, її важко прогнути під себе і нав'язати свою думку. А щоб цей гнів не випускали на вас, не ображайте його і не порушуйте значущі для нього критерії.

 

Емоції наповнюють наше життя і роблять її захоплюючою та цікавою. Емоції отримують наше життя і перетворюють її в суцільну ніч. Емоції – це те, що дозволяє нам сприймати світ. Емоції маніпулюють нашим життям. Можна навчитися керувати своїми емоціями, отримуючи максимум від життя.

 

Автор: Прес-центр ХДАУ Катерина Нікітенко