ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Відбувся круглий стіл на тему «Бізнес ідеї для початківців: як відкрити бізнес з нуля без великих вкладень» в рамках Школи аграрного лідера

Як досягти успіху в бізнесі? Які секрети важливо знати? З якими труднощами доведеться зіштовхнутись? Якими навичками треба володіти справжньому лідеру? Як управляти командою?  На ці та інші питання шукали відповідь здобувачі спеціальності 073 "Менеджмент", які навчаються за ОП "Менеджмент" та "Менеджмент ІТ"  05.03.2021 р. під час  круглого столу на тему «Бізнес ідеї для початківців: як відкрити бізнес з нуля без великих вкладень» в рамках ШКОЛИ АГРАРНОГО ЛІДЕРА в ХДАЕУ.

Під час відкриття заходу проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Аверчев О.В. наголосив на важливості участі здобувачів у проєктах, що впроваджує унірерситет спільно з бізнесом, адже це сприяє отриманню практичного досвіду та підвищення власної конкурентоспроможності в майбутньому.

 

Сергій Ромашко, директор Пляжу the Box by Lampochka Studio, Керівник в Next  Wave – «Proper  course to Your success» провів презентацію на тему "Запуск бізнес проекту з нуля. Презентація проєкту The Box."

 

Також розповів про курс введення в підприємництво. Відібрані учасники зможуть спробувати себе і в ролі виконавців і в ролі адміністраторів. Тобто будуть знати "кухню" проєкту зсередини і як контролювати процеси, вести звіти та документацію, але найголовніше, це як готуватися до проєктів. Тобто пройдуть всі етапи.

 

Зичимо успіхів і натхнення шановному спікеру та нашим креативним здобувачам, а також сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Автор: к.е.н. доцент Жосан Г.В. (06.03.2021)