ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Тренінг-курс «Агромеліоративні проблеми земле- та водокористування»

20 жовтня 2020 року розпочато перший день засідання «Школи аграрного лідера», організований та проведений факультетом архітектури та будівництва за співпраці з Українським проєктом бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP (координатор проекту – д. с.-г. н., професор Аверчев Олександр Володимирович). Участь у засіданні взяли здобувачі вищої освіти факультету архітектури та будівництва Херсонського державного аграрно-економічного університету.

 

Відкрив захід проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев, який акцентував увагу учасників на тому, що Школа аграрного лідера  – це не тільки «майданчик» для обговорення актуальних тем, а й можливість збагатитися новими знаннями та завжди бути у науковому тонусі!

 

Із привітальними словами виступила декан факультету архітектури та будівництва Руслана Бабушкіна, зазначила, що «приємно віднаходити однодумців і навіть опонентів з метою відшліфування певної ідеї або напрямку пошуків». Побажала всім успіхів і творчого натхнення!

 

Модераторами заходу виступили професор кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій Олексій Морозов та доцент кафедри землеустрою, геодезії та кадастру Тетяна Мацієвич.

 

Учасники заходу мали можливість ознайомитись із доповіддю професора кафедри гідротехнічного будівництва, водної інженерії та водних технологій Володимира Морозова на тему: «Минуле та сьогодення спеціальності – сільськогосподарські меліорації» та прийняти участь у тренінгу «Еколого-економічні проблеми земле- та водокористування в плодоовочівництві». Учасники були розподілені на команди, це дозволило висловити і співставити різні погляди, спостереження і результати досліджень.

 

Під час підведення підсумків, учасники висловили думку, що захід був не тільки цікавим,   ще мав величезний досвід набуття навичок лідерства, згуртованості та порозуміння.

Натхнення, пошуку, нових ідей!

Автори: д.с-г.н, професор Олексій Морозов, к.е.н., доцент Тетяна Мацієвич (20.10.2020)