ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Зустріч стейкхолдера зі студентами спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа»

В умовах сьогодення туристична галузь все більше починає займати визначне місце в економіці не тільки країни, а й безпосередньо регіону. Однією з актуальних тематик у туристичній галузі стає розвиток внутрішнього туризму. В рамках роботи Школи аграрного лідера ХДАЕУ, яку відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев, студенти спеціальностей «Туризм» і «Готельно-ресторанна справа» мали можливість ознайомитися з різноманітними формами та видами туризму.

 

Особлива увага на цьому заході була приділена подієвому туризму. Професійно ознайомила здобувачів у цьому напряму Заслужений працівник культури України, засновник творчого проєкту «Пізнай Україну через фестивальний рух» Ольга Миронець.

«Фестивальний туризм як різновид культурно-пізнавального, подієвого та розважального створює вагомий внесок у зайнятість та працевлаштування фахових кадрів та пізнання рідного краю», - зазначила стейкхолдер.

 

Хочемо висловити подяку пані Ользі за цікаву та пізнавальну розповідь і можливість доторкнутися до фестивальних традицій не тільки мешканців нашого регіону, а й всієї багатоколоритної України.

 

Автор: доцент кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Бойко В.О. (15.03.2021)