ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Майбутні фахівці сфери HoReCa ознайомлюються зі сучасними тенденціями розвитку індустрії гостинності

17 листопада 2021 року в межах «Школи Аграрного лідера» відбулася зустріч здобувачів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм із Вікторією Мельніченко – керівницею готелю «Greenstone» (м. Херсон).

Школу аграрного лідера ХДАЕУ відкрив проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності Олександр Аверчев, який зазначив, що основним завданням школи є створення простору для колаборації стейкхолдерів із академічною спільнотою для підвищення кваліфікації та набуття навичок.  Така співпраця сприяє формуванню конкурентних переваг на ринку праці, опануванню нових форм та методів викладання, формуванню soft skills тощо. Захід відбувся у форматі онлайн-зустрічі (на платформі Zoom).

 

Спікер ознайомила майбутніх готельєрів і рестораторів зі сучасними тенденціями розвитку готельно-ресторанного бізнесу, розповіла про особливості управління якістю послуг у закладах індустрії гостинності та поділилася секретами надання безпечних послуг гостям готелю в умовах COVID-19.

 

Інформація викликала неабиякий інтерес у здобувачів і підштовхнула до жвавої дискусії. Розібралися і в безмежних можливостях та складових успішної кар’єри у готельному бізнесі, а також у тому, як створити для споживачів послуг відмінні умови в закладі розміщення та зробити свій бізнес успішним.

Вдячні Вікторії Мельніченко за змістовний діалог і плідну співпрацю з формування фахових компетентностей майбутніх фахівців сфери HoReCa. З нетерпінням чекаємо наступних зустрічей!

Автор: старший викладач кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу й іноземних мов Вікторія Дуга (18.11.2021)