ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Вітаємо здобувача Херсонського державного аграрно-економічного університету з перемогою у другому турі ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану»

За результатами 1-го етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану» конкурсною комісією було допущено на 2-й етап конкурсу студента спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» другого (магістерського) рівня вищої освіти у секції «Цивільна безпека (Цивільний захист)» – ЗАЙЦЯ Олексія. 

Детальніше...

Формування здорової та міцної нації головне завдання фізичного виховання здобувачів вищої освіти в ХДАЕУ!

Війна, яка панує в Україні вже третій рік, призвела до того, що більшість здобувачів, перебуваючи в різних куточках нашої країни та і всієї Європи, навчається в умовах складної відірваності від звичайного офлайн формату.

Детальніше...

Виробнича практика здобувачів ФАБ

Для здобувачів факультету архітектури та будівництва на передодні початку виробничої практики було проведено ряд заходів деканатом факультету щодо організації проходження практики.

 

Детальніше...

Захист звітів з виробничої переддипломної практики бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

13 травня 2024 р. на кафедрі готельно-ресторанного та туристичного бізнесу було проведено захист звітів з виробничої переддипломної практики бакалаврів заочної форми навчання спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.

Детальніше...

Навчальна здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», «Захист і карантин рослин» та «Науки про землю»

Навчальні практики є невід’ємною частиною підготовки майбутніх фахівців. Програми та завдання практик спрямовані на закріплення та вдосконалення теоретичного матеріалу, який здобувачі отримали під час вивчення фахових дисциплін.  

 

Детальніше...

Ректорат Херсонського державного аграрно-економічного університету

13 травня 2024 року відбулося чергове засідання ректорату Херсонського державного аграрно-економічного університету. 

 

Детальніше...

Підсумки роботи круглого столу на тему «Контроль якості харчової продукції»

На кафедрі технологій виробництва та переробки с.-г. продукції імені академіка В.Г. Пелиха було проведено круглий стіл на тему «Контроль якості харчової продукції». 

 

Детальніше...

Формування здорової, міцної та гармонійно розвиненої нації це головний напрямок роботи викладачів фізичного виховання ХДАЕУ!

Військовий стан в країні, вимушений переїзд до тимчасових місць перебування, психологічна перенапруга, постійні стресові ситуації це невеликий перелік проблем з якими стикаються здобувачі вищої освіти ХДАЕУ як і більшості інших ЗВО України.

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних WEB OF SCIENCE та SCOPUS

Детальніше...

Вебінар «Солідарність ЄС з Україною: інсайти із соціальних дій проєктів Еразмус+»

13 травня 2024 р. відбудеться вебінар «Солідарність ЄС з Україною: інсайти із соціальних дій проєктів Еразмус+». Це сесія є частиною серії, організованої Web2Learn в рамках проєкту AGILE, що фінансується ЄС, спрямованого на підвищення стійкості вищої освіти до кризових ситуацій, пов’язаних з біженцями.

Детальніше...

Вітаємо з перемогою!

25–26 квітня 2024 року в Національному університеті цивільного захисту України відбувся заключний етап ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Цивільна безпека в умовах воєнного стану» 2023/2024 навчального року.

Детальніше...

Досягнення здобувачів спеціальності 017 на міжнародних змаганнях з кіокушинкай карате!!!

Напередодні здобувачка другого року навчання Назарова Анастасія прийняла участь в міжнародних змаганнях з кіокушинкай карате Mistrzostwa Polski Makroregionu Wachodniego, що проходили в Польщі.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

2011.10.01 - 6-й ежегодный конкурс Стипендиальной программы «Завтра.UA» Фонда Виктора Пинчука

Участие в открытом всеукраинском конкурсе могут принять все студенты 3-6 курсов дневной формы обучения украинских вузов 4-го уровня аккредитации и вузов-партнеров программы. Критерии отбора – высокий уровень профессиональных знаний, самостоятельная научная работа, лидерские, коммуникационные и творческие способности.

На данный момент Программа охватывает все регионы Украины, а количество высших учебных заведений, ставших партнерами «Завтра.UA», за пять лет увеличилось с 11 до 75. За это время стипендиатами Программы стали более 1 400 человек.

Стипендиаты «Завтра.UA» получают от Фонда ежемесячную стипендию размером 942 грн на протяжении года, поддержку индивидуальных инициатив, имеющих творческий, научно-исследовательский и социально-экономический характер; привлекаются к участию в совместных социальных проектах с финансовой и организационной поддержкой Фонда. Также стипендиаты посещают ежегодный Молодежный форум «Завтра.UA», который проходит в Киеве, участвуют во встречах Ялтинской Европейской Стратегии, публичных лекциях с ведущими представителями бизнеса, политики и культуры, привлекаются к проектам Фонда и PinchukArtCentre.

С момента создания Программы стипендиаты были слушателями публичных лекций с такими спикерами, как 42-й президент США Билл Клинтон, премьер-министр Великобритании (1997-2007) Тони Блэр, президент Израиля Шимон Перес, 65-й Государственный Секретарь США Колин Пауэлл, седьмой Генеральный секретарь ООН (1997-2006) Кофи Аннан, лауреат Нобелевской премии мира 2006 года Мухаммед Юнус и другие.

При поддержке Фонда Виктора Пинчука стипендиаты разработали и успешно реализовали более 50 социальных проектов. В частности, проект «Заповедник» (благоустройство и облагораживание природных заповедников и историко-культурных комплексов Украины), «Всеукраинская аграрная летняя школа» (программа учебных курсов и практических занятий для студентов-аграриев), «Художественная мастерская» (проведение мастер-классов для детей по разным видам народного творчества) и ряд других инициатив по культурному воспитанию, популяризации здорового образа жизни, развития интерактивных коммуникаций и тому подобное.

Узнать больше
о программе и условиях участия в конкурсе
можно на сайте:
www.zavtra.in.ua.