ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

До Аграрного університету завітали учні школи № 30

27 листопада 2019 року за сприяння кафедри механізації та безпеки життєдіяльності «Аграрний» відвідали учні четвертого класу Херсонської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №30. 

 

Учні ознайомились з іхтіофауною світу, яка представлена в акваріумі університету, та цікавими експонатами музею «Гідробіоресурсів та аквакультури». У лабораторії «Перспективи аквакультури» кафедри водних біоресурсів та аквакультури учням показали австралійських раків та равликів.

 

 

 

Школярі відвідали анатомічний музей кафедри ім. професора В.Г. Амаліцького ДВНЗ «ХДАУ».  В ході екскурсії доцент  кафедри генетики та розведення сільськогосподарських тварин ім. В.П. Коваленка  Папакіна Н.С. ознайомила учнів з особливостями будови тіла тварин та людини, та розповіла про причини муміфікації у природних умовах та ще багато цікавої і пізнавальної інформації.

 

 

Школярам прийшлася до вподоби  солодка вата, приготовлена студентами 2 курсу агрономічного факультету під керівництвом доцента кафедри технологій переробки та зберігання сільськогосподарської продукціїї Каращука Г.В.

 

 

Доцент кафедри механізації та безпеки життєдіяльності Іванів М.О. зацікавив учнів розповіддю про сучасну сільськогосподарську техніку та значення її в аграрному секторі. Також школярі мали змогу спробувати покерувати трактором під керівництвом Пересунька В.І. та відчути себе «справжніми трактористами»!

 

 

Автор: Бакланова Т.В. (27.10.2019)