ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Секційне засідання Міжнародної конференції з нагоди 150-річчя ХДАЕУ: «Якість продуктів харчування та інноваційний розвиток їх виробництва та переробки»

18 вересня 2024 року відбулося секційне засідання конференції: «Якість продуктів харчування та інноваційний розвиток їх виробництва та переробки», що проходить у рамках Міжнародної конференції, присвяченої 150-річчю Херсонського державного аграрно-економічного університету - ХДАЕУ. 

Детальніше...

Участь здобувачів та викладачів кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в благодійному забігу «Золота миля»

15 вересня у м. Кропивницький відбувся відкритий чемпіонат з легкоатлетичного кросу «Золота миля», приурочений до святкування 150-річчя Херсонського державного аграрно-економічного університету. 

 

Детальніше...

Освіта в умовах невизначеності

Доцент кафедри підприємництва, обліку та фінансів Людмила Бойко прийняла участь у заході «Uni-biz Bridge: освіта в умовах невизначеності» від UGEN.

 

Детальніше...

Викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії взяли участь у курсах підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри рослинництва та агроінженерії з 9 по 13 вересня  пройшли курси підвищення кваліфікації для науковців установ Національної академії аграрних наук України та закладів вищої освіти аграрного профілю 

Детальніше...

Історичний калейдоскоп «Херсон український: постаті та події»

12 вересня 2024 року співробітники Наукової бібліотеки ХДАЕУ провели
для студентів 1 курсу факультету архітектури та будівництва та викладачів
Херсонського аграрно-економічного університету он-лайн зустріч, присвячену
246-річчю дня створення міста Херсона.

 

Детальніше...

Віртуальна мандрівка до Наукової бібліотеки ХДАЕУ

До вашої уваги ознайомча екскурсія з Науковою бібліотекою ХДАЕУ. 

 

 

 

Детальніше...

ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА НА ПОЧАТКУ НАВЧАЛЬНОГО РОКУ В ШКОЛАХ – ЦЕ ЗАПОРУКА УСПІШНОГО РЕЗУЛЬТАТУ ДЛЯ ВНЗ В МАЙБУТНЬОМУ

Біляївський ліцей №2 Біляївської  міської  ради Одеської області гостинно прийняв на початку нового навчального року викладачів Херсонського ДАЕУ  для проведення профорієнтаційного  ознайомлення майбутніх випускників 11 класів зі спеціальностями, які існують в нашому університеті.

 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

 

 

Детальніше...

Засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми електроніки та електроенергетики» факультету архітектури та будівництва

 10 вересня 2024 року відбулося засідання наукового гуртка здобувачів вищої освіти «Актуальні проблеми електроніки та електроенергетики» 

 

Детальніше...

Студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини

 Говорять, що студентські роки – це найкращий період у житті кожної людини. І як тут не погодитись? Адже це перший крок у доросле життя, це нові враження, знайомства, друзі, інтереси, досвід. Навчання в університеті – це той час, упродовж якого студенти набираються знань і умінь, пізнають ази майбутньої професії й наукової роботи, долають виклики і негаразди на шляху до дорослого життя.

 

Детальніше...

Нові статті науковців Херсонського державного аграрно-економічного університету, які опубліковані в базах даних Web of Science та Scopus

Вітаємо авторів!

 

 

Детальніше...

Перспективна зустріч з випускниками загальноосвітнього закладу освіти №46 м. Херсону – партнерами ХДАЕУ

Майбутнє будь якого закладу залежить від здобувачів, які в ньому навчаються. 

 

 

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Виїзне практичне заняття для студентів ХДАУ в ПАТ «Коблево»

 

Між Чорним морем та Тилігульським лиманом знаходяться унікальні виноградники, перші з яких були закладені ще у минулому столітті.

М’який клімат, щедра земля та розташування на 46-ій паралелі, одній географічній широті зі знаменитим своїми молодими винами регіоном Божоле (Франція), дозволяють вирощувати тут дивовижний виноград.

Саме з цього винограду і створюються неперевершені вина KOBLEVO. Насолодитися усією палітрою їх смаку та аромату дозволяють дві лінійки: «Бордо» та «Сомельє». Справжній шарм Франції відчувається не лише у цих назвах, а й у стильному дизайні ексклюзивних етикеток.

Зроблені з благородного «винного» паперу та оформлені гравюрами професійних художників, вони «розповідають» про давні традиції виноробства, натуральність і природну чистоту. А ще – винятковість, яку Ви відчуєте у кожній краплі молодого виноградного вина KOBLEVO.

Вина KOBLEVO виготовляються на однойменному винзаводі, сировинна база якого налічує біля 2500 га виноградників, кращих в Україні за культурою ведення та обробки. Саме тому усі вина KOBLEVO створюються виключно зі свіжого винограду найвищої якості.

Виноградники підприємства знаходяться в унікальній природній зоні поміж теплим Чорним морем та заповідним Тилігульським лиманом. Неповторні ґрунтово-кліматичні умови цієї місцевості дозволяють вирощувати тут виноград кращих європейських сортів. Саджанці винограду закуповують у знаменитих виноробних регіонах світу: Франції, Італії, Німеччині.

У процесі виготовлення вин KOBLEVO застосовуються передові технологічні інновації, що використовуються виноробами Європи. Завод своєчасно проводить модернізацію виробництва обладнанням, закупленим у Франції, Італії та інших європейських країнах.

Висока якість продукції KOBLEVO гарантована багатим досвідом найкращих вітчизняних виноробів зі стажем роботи понад 30 років. Саме такі спеціалісти вкладають усю свою душу і майстерність у процес народження вин KOBLEVO.

Лінійка продукції KOBLEVO представлена усіма видами вин – сухими, напівсухими, напівсолодкими, десертними та міцними. До того ж, в асортименті торгової марки є унікальні позиції, рецептура яких розроблена виноробами ПАТ «Коблево» з урахуванням смаків українців. Серед цих авторських вин – популярні у споживачів «Франческа», «Санта Лючія», «Жозефіна» та інші.

Завдяки продуманому класичному дизайну продукція торгової марки асоціюється з давніми традиціями виноробства, натуральністю і природною чистотою.

На підприємстві студенти ознайомилися з сучасним обладнанням для переробки винограду і витримки вина відомих іноземних фірм.

Потім було показано винні приміщення, де витримується вино. Особливе зацікавлення у студентів викликала лінія розливу вина у пляшки.

Екскурсія супроводжувалася цікавою фотосесією у винних приміщеннях та на подвір’ї виноробного господарства.

Студенти та викладачі подякували організаторам проекту та керівництву ПАТ «Коблево» за надану можливість ознайомитися з даним переробним підприємством, за пізнавальну екскурсію та висловили свої побажання щодо можливості проходження навчальної практики та працевлаштування.