ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

 

Новини Херсонського державного аграрно-економічного університету

Засідання студентського наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону»

Травневе засідання студентського наукового гуртка «Індустрія гостинності Південного регіону» відбулося у межах вивчення дисципліни «Конкурентоспроможність підприємств сектору ГР послуг».

Детальніше...

Гостьова лекція від компанії AGROCOP для здобувачів спеціальностей Лісове та Садово-паркове господарство

30 квітня була проведена офлайн лекція для здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство», а також студентів Кропивницького аграрного фахового коледжу з навчання щодо застосування агродронів Agras T30.

 

Детальніше...

Підвищення кваліфікації викладачів кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету ХДАЕУ

Викладачі кафедри харчових технологій біолого-технологічного факультету ХДАЕУ протягом березня та квітня 2024 року успішно пройшли онлайн-курс «Цифрові навички для освіти з Google» для вчителів, викладачів та всіх охочих освітян, організованого у співпраці з Міністерством освіти і науки України.

Детальніше...

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету відзначаються на міжнародній арені маркетингових досліджень

Здобувачка ХДАЕУ продемонструвала свою активну позицію в галузі маркетингу, взявши участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт з маркетингу, організованому Державним університетом інтелектуальних технологій і зв'язку.

Детальніше...

Здобувачка спеціальності 073 Менеджмент зайняла перше місце в Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів.

Здобувачі Херсонського державного аграрно-економічного університету взяли участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні серед студентів, які навчаються на спеціальності 073 “Менеджмент”.

 

Детальніше...

День пам’яті та примирення

8 травня в Україні та у всьому світі вшановується День пам’яті та примирення. Кожне слово у назві цієї дати має глибоке значення. Пам’ять говорить нам про те, що ми маємо не забувати мільйони людей, які загинули у Другій світовій війні. Примирення – означає, що всі країни, що брали участь у кривавих діях тієї війни мали б примиритися між собою та не починати нових війн.

Детальніше...

Інтерактивна відео-екскурсія для здобувачів спеціальностей «Лісове господарство», «Садово-паркове господарство» та «Науки про Землю»

7 травня 2024 року на базі Дендропарку Херсонського державного аграрно-економічного університету організована відео-екскурсія для здобувачів спеціальностей 205 «Лісове господарство», 206 «Садово-паркове господарство» та 103 «Науки про Землю».

Детальніше...

Стажування для викладачів кафедри менеджменту, маркетингу та ІТ в продуктовій ІТ-компанії GENESIS

Доцент кафедри менеджменту, маркетингу та інформаційних технологій Ганна ДИМОВА пройшла інноваційне стажування для викладачів з курсу «Менеджмент у продуктовому ІТ» від компанії Genesis.

Детальніше...

Кафедра соціальних та поведінкових наук на Дні відкритих дверей ХДАЕУ

2 травня 2024 р. на локації кафедри соціальних та поведінкових наук були представлені рекламні та інформаційні матеріали за спеціальностями 015 Професійна освіта (Економіка), 051 Економіка, 053 Психологія.

 

Детальніше...

Вітаємо нашу здобувачку з перемогою у ІІ Всеукраїнському літературно-мистецькому конкурсі «Вітрами й сонцем Бог мій шлях намітив…»

30 квітня відбувся завершальний етап ІІ Всеукраїнського літературно-мистецького конкурсу «Вітрами й сонцем Бог мій шлях намітив…», організованого кафедрою української літератури Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського.

 

 

Детальніше...

Здобувачі ХДАЕУ чемпіони змагань з футзалу!

Не встигли ще відновитись після змагань з волейболу здобувачі ХДАЕУ прийняли активну участь й в проведені першого етапу онлайн-змагань з футзалу в межах обласних змагань за програмою Спортивних ігор серед закладів вищої освіти в рамках ініціативи «Пліч-о-пліч» за підтримки Президента України.

Детальніше...

Успішна практика: Ключ до майбутньої кар'єри. Здобувачі економічного факультету готуються до виробничої практики в рамках підготовки до майбутньої професійної діяльності

У рамках підготовки до комплексної виробничої практики з фаху за спеціальностями 073 Менеджмент, 075 Маркетинг та 017 Фізична Культура і Спорт, відбулася установча конференція зі здобувачами 3 курсу.

Детальніше...

 

Кирилов Юрій Євгенович
Ректор університету

Шановні друзі!

Щиро вітаю на сайті провідного закладу вищої освіти Півдня України – Херсонського державного аграрно-економічного університету.

Аграрно-економічний університет – єдиний державний заклад вищої освіти Херсонщини із 150-річною історією, що здійснює підготовку фахівців для всіх галузей економіки: будівництва та промисловості, сільського господарства та торгівлі, управління. Ми маємо IV рівень акредитації, 5 факультетів, понад 30 освітніх програм. Ми навчаємо за всіма ступенями вищої освіти» «Молодший бакалавр», «Бакалавр», «Магістр», «Доктор філософії», «Доктор наук». В університеті функціонує військова кафедра.

Детальніше

 

Студентам, що навчаються на умовах контракту!

До уваги авторів
Подати матеріал для сайту

 


Поштовий сервіс університету

Ваша пошта @ksaeu.kherson.ua

Зворотний зв'язок

info@ksaeu.kherson.ua


 

Студентська науково-практична онлайн-конференція за секцією «Облік, оподаткування та фінансування діяльності малих і середніх підприємств»

15 травня в рамках проведеної студентської науково-практичної конференції «Розвиток малого та середнього підприємництва в аграрному секторі півдня України» відбулося засідання секції «Облік, оподаткування та фінансування діяльності малих і середніх підприємств» по кафедрі обліку і оподаткування в он-лайн режимі. У роботі заходу активну участь приймали 24 здобувачі вищої освіти другого, третього і четвертого року навчання.

Особливу увагу учасники приділили перспективам розвитку обліку, контролю і оподаткування у аграрному секторі. Всі доповідачі отримали сертифікати про участь у конференції. Традиційно конференція також стала площадкою для старту наукового пошуку здобувачів вищої освіти молодших курсів. Незважаючи на дистанційне навчання, активність студентів вражає. Важливим наслідком віддаленого навчання стало їх бажання обов'язково виступити під час онлайн-презентацій. Оргкомітет щиро вдячний учасникам наукового заходу за активне обговорення актуальних проблем, нові ідеї та професійну атмосферу, що панувала на секційному засіданні.

Автор: Скрипник С. В. (01.06.2020)