ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

НАУКА

Книгозабезпечення та доукомплектування навчальних дисциплін

Одним із показників відповідності ВНЗ вимогам ліцензування та акредитації є показник забезпеченості навчального процесу літературою з фонду бібліотеки. Тому, нигозабезпеченність навчального та наукового процесів університету є одним з головних завдань роботи наукової бібліотеки і, зокрема Відділу комплектування, наукової обробки літератури та наукометрії. Для отримання об’єктивної та повної інформації про забезпеченість дисциплін навчальною літературою формується електрона база даних «Книгозабезпечення навчальних дисциплін» вона є інструментом якісного управління формуванням фондів та використання їх у навчальному процесі.Інформація у базі даних оновлюється двічі на рік.

Усі користувачі наукової бібліотеки ХДАЕУ (за винятком сторонніх читачів) можуть долучитися до процесу комплектування фонду літературою.

  • Вам для курсу потрібна книжка, а її немає у фонді бібліотеки,
  • Ви побачили у книгарні нову книгу і вважаєте, що вона має право бути у фонді нашої бібліотеки,
  • наявної кількості примірників конкретного видання не вистачає для задоволення потреб усіх користувачів,
  • ви вважаєте, що потрібно змінити або доповнити наявний список літератури забезпеченості навчальної дисципліни та ін.

Для цього Ви можете заповніти бланк замовлення та надіслати його на електронну скриньку: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Якщо у вас не вийшло отримати інформацію про книгозабезпечення по конкретним дисциплінам самостійно або бажаєте більш розширеної консультації, звертайтеся до відділу комплектування, наукової обробки літератури та наукометрії(гол корп.., 1 поверх).

 КНИГОЗАБЕЗПЕЧЕННІСТЬ ОСНОВНА ТАБЛ. 2020