ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне заняття студентів біолого – технологічного факультету до ЗАО «Чумак».

З метою підвищення практичного рівня знань студентів 1 та 2 курсу спеціальності 181 «Харчові технології» біолого – технологічного факультету 17 жовтня за участі Українського бізнес – проекту розвитку плодоовочівництва під керівництвом координатора по роботі з вузами в рамках UHBDP, професора Аверчева О.В.  було проведено виїзне заняття, на підприємство ЗАО «Чумак».

«Чумак» - компанія національного рівня, одне з найбільших підприємств в Україні. Основна діяльність компанії - виробництво продуктів харчування. «Чумак» пропонує споживачам кетчупи, соуси, майонези, томатну пасту, соки, соняшникову олію, консервовані овочі та макаронні вироби.

 

Корпоративний слоган «Чумака» - «З лану до столу» це не просто слова - виробничі потужності компанії розташовані безпосередньо в полях, тому всі зібрані овочі вже протягом години можуть бути доставлені на завод для переробки. Унікальне розташування компанії на півдні України, в екологічно чистій місцевості, гарантує високу якість товарів.

На підприємстві студенти ознайомилися з технологією приймання сировини, перевіркою її якості,  роботою цеху по виробництву кетчупу та майонезу який експортується в Канаду, Росію, США, Казахстан, Грузію, Ізраїль, Іспанію, країни Балтики та на інші світові ринки, а також безпосередньо з потужностями виробництва.

Технологи розповіли  про те що компанія «Чумак» не додає консервантів у готову продукцію, і всі продукти абсолютно безпечні для здоров'я.

 

 

Студенти та викладачі кафедри інженерії харчового виробництва висловлюють щиру подяку керівництву підприємству ЗАО «Чумак» за  приділену увагу та надану цікаву інформацію !!!

Автор: к.с.г.н., асистент Новікова Н.В.