ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Проведення конкурсного відбору «І етап конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі»

11 вересня 2018 року в Інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» відбулося засідання конкурсної комісії першого етапу відбору студентів на стажування по грантовій програмі від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

У засіданні конкурсної комісії взяли участь: проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор проекту по роботі в ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев Олександр Володимирович, директор Інституту ПКП, доцент Стратічук Наталя Володимирівна, декан факультету ВГБЗ доцент Артюшенко Валерій Васильович., заступники деканів з наукової роботи та міжнародної діяльності: Біолого-технологічний факультет – доцент Бурак Валентина Геннадіївна; факультет Водного господарства, будівництва та землеустрою – доцент Ладичук Дмитро Олександрович та Економічного факультету – доцент Кириченко Наталя Валеріївна.

На фото: засідання конкурсної комісії

Аверчев Олександр Володимирович представив подані заяви студентів, які побажали взяти участь в агроінтернатурі та подані заявки з виробництва. Кожен заступник декана висловив своє бачення щодо студента свого факультету та запропонували ще студентів відмінників, які не змогли вчасно подати документи у зв’язку з початком навчання.

На фото: засідання конкурсної комісії

Заключний етап конкурсного відбору серед студентів ДВНЗ «ХДАУ», які претендують на участь в агроінтернатурі, домовились провести 14 вересня 2018 року, в аудиторії 77 головного учбового корпусу о 14.00 годині. 

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.