ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ВІДБУВСЯ КОНКУРС ДО АГРОІНТЕРНАТУРИ (п’ятий набір)

14 вересня 2018 року в Інституті підвищення кваліфікації та перепідготовки ДВНЗ «ХДАУ» відбулося засідання конкурсної комісії другого етапу відбору студентів на стажування до виробничих підприємств по грантовій програмі від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).

У засіданні конкурсної комісії взяли участь: проректор з наукової роботи та міжнародної діяльності, координатор проекту по ДВНЗ «ХДАУ», професор Аверчев О.В., координатор Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва в Херсонській області, керівник ГО «Земля Таврії» Синюк О.Д., представник Інституту зрошуваного землеробства НААН, Біляєва І.М., представник Агрофірми радгосп «Білозерський» Щербина О.О., керівник ФГ «Труд» Петренко А.В., представник ДПДГ «Каховське» Томницький А.В., представник ФГ «Курінь» Панасенко М.М., керівник ФГ «Зоря Каховщини» Кіріченко Л.П., керівник ТОВ «Херсонземпроект» Романчя А.С., представники від факультету водного господарства, будівництва та землеустрою декан, доцент Артюшенко В.В. та доцент Ладичук Д.О., представники від економічного факультету професор Морозов Р.В. та доцент Кириченко Н.В., представник від агрономічного факультету доцент Рудік О.Л., представник від біолого-технологічного факультету к.с.-г.н. Новікова Н.В., представник від факультету рибного господарства та природокористування доцент Головащенко М.Ф. та студенти, які побажали прийняти участь у грантовій програмі.

 

На фото: відкриття засідання конкурсної комісії та вітальне слово до учасників заходу від проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, професора Аверчева О.В.

Представники господарств провели співбесіду з кожним претендентом, які виявили бажання щодо проходження практики за системою дуальної освіти (агроінтернатури), обговорили питання з членами конкурсної комісії по професійній підготовці студентів. За результатам співбесіди з претендентами на участь у Грантовій програмі стажування від Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва UHBDP кожен з представників господарств представив конкурсній комісії свої пропозиції, щодо відібраних претендентів для проходження агроінтернатури.

На фото: учасники конкурсного відбору серед студентів ХДАУ, які претендують на участь в агроінтернатурі

У заході прийняли участь студенти всіх факультетів ХДАУ, оскільки у роботодавців був доволі великий спектр затребуваних спеціальностей та цікаві пропозиції для різних напрямів підготовки.

Вітаємо студентів з новими можливостями практичної підготовки!!!

 

Автор: начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.