ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

ЗРОШЕННЯ – ПОТУЖНИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ САДІВНИЦТВА І ВИНОГРАДАРСТВА

19 жовтня 2018 р. делегація ДВНЗ «ХДАУ» під керівництвом проректора з наукової роботи та міжнародної діяльності, професора Аверчева Олександра Володимировича, до якої входили: професор Кафедри науки про Землю Морозов Олексій Володимирович, доцент Кафедри рослинництва, генетики, селекції та насінництва Керімов Алі Наріманович та аспірант Ісаченко С.О., за підтримки Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва, прийняли участь у VIII науково – практичній конференції «Меліорація та водокористування. Зрошення – потужний фактор розвитку садівництва та виноградарства», яка відбулась на базі Новотроїцького управління водного господарства.

 

Під час проведення конференції Олексій Володимирович розповів про результати впровадження «Українського проекту бізнес розвитку плодоовочівництва» в ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Алі Наріманович наголосив на активізацію подальшої співпраці між Новотроїцьким управлінням водного господарства та ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет».

Аспірант Ісаченко С.О. виступив з доповіддю «Аналіз якісних показників грунту при застосуванні грунтозберігаючих технологій обробітку грунту в умовах півдня України».

 

Автори: професор Морозов О.В., доцент Керімов А.Н., начальник відділу ІПКП ДВНЗ «ХДАУ» Барсук Ю.В.