ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Виїзне практичне заняття студентів економічного факультету у фермерському господарстві «Курінь»

Студенти першого бакалаврського рівня та викладачі економічного факультету ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет» 11.12.2018 р. провели виїзне практичне заняття на тему «Основні аспекти підтримки іміджу підприємств галузі плодівництва для підвищення лояльності споживача» на території ФГ «Курінь» (Херсонська область, с. Степанівка). Даний захід став можливим завдяки співпраці ДВНЗ «ХДАУ» з «Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва», що координується проректором з наукової роботи та міжнародної діяльності, професором, Аверчевим Олександром Володимировичем.

Під час виїзного заняття студенти та викладачі мали можливість познайомитися з історією господарства, відвідали унікальний компактний цех переробки винограду, обробки виноматеріалів, розливу та зберігання вин, що збудований по принципу французького шато.

Якість продукції сімейної виноробні «Курінь» стимулює попит та цікавість споживачів, а ексклюзивний підхід до виробництва та продажу сприяє формуванню їх лояльності.

ТМ «Курінь» покликаний внести свій вклад в розвиток галузі і тим самим перетворити Херсонщину на квітучий край садів і виноградників нашої улюбленої України. Головними принципами, які сповідують у своїй роботі винороби ТМ «Курінь»: відродження культури створення вина, якість якого виражена особливостями терруара та відхід від масового виробництва в сторону індивідуалізації.

Висловлюємо подяку господарю ТМ «Курінь» Миколі Володимировичу Халупенко за гостинність та бажаємо подальшого процвітання та успіху!

Автор: к.е.н., доцент кафедри менеджменту організацій Жосан Г.В.