ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Участь студентів ХДАУ факультету рибного господарства та природокористування у всеукраїнській студентській олімпіаді з водних біоресурсів і аквакультури

 

Минулого тижня в період з 11–13 квітня 2018 року, студенти Херсонського державного аграрного університету 3 та 4 курсу факультету водних біоресурсів та аквакультури прийняли участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Водні біоресурси та аквакультура», м. Київ, НУБІП.

В олімпіаді приймали участь та боролися за перемогу 27 студентів з дев’яті вищих закладів України. 

Команду Херсонського державного аграрного університету представляли найкращі студенти факультету рибного господарства та природокористування:

Уманець Тетяна Сергіївна – 3 курс;

Коваленко Анастасія Олександрівна – 4 курс;

Довгопол Анжела Василівна – 4 курс.

Студенти демонстрували вміння проводити бонітування риби, визначати вік, плодючість, вид, взяття ікри різними методами, готувати ін’єкційні розчини для гормональної стимуляції плідника. А ще – відбирати гідробіологічні проби.

За проведеними підсумками олімпіади, наша команда зайняла IV місце в загальному рейтенгу участників. Коваленко Анастасія Олександрівна – зайняла III місце з дисциплінарної секції «Розведення та селекція риб». 

Вітаємо всіх переможців олімпіади.