ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

День відкритих дверей

19 квітня Херсонський державний аграрний університет гостинно відкрив двері для своїх майбутніх студентів. Школярі з батьками і вчителями як з міста так і з районних шкіл, ліцеїв прийшли до університету для того, щоб ознайомитися з факультетами, та з перших уст дізнатися про цьогорічні особливості вступної кампанії. 

Відвідувачі мали можливість поспілкуватися з викладачами і студентами та отримати відповіді на запитання щодо спеціальностей, організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом Роздавалися і відповідні друковані матеріали.

 

На святковому концерті перед майбутніми абітурієнтами та їхніми батьками виступив ректор університета Юрій Кирилов, у вітальному слові зазначивши, про ті великі можливості, які отримує кожен студент аграрного університета для навчання, саморозвитку і дозвілля.


 

Докладніше про цьогорічні умови вступу ознайомила відповідальний секретар Приймальної комісії Тетяна Панкратьєва і як завжди на таких заходах, відповіла на численні запитання гостей.


 

Подальша робота Дня відкритих дверей продовжилася безпосередньо на факультетах, кафедрах і в лабораторіях університету.


 

Також майбутнім студентам проводили екскурсію по музею університета. Майже кожен факультет презентуючи свої спеціальності проводив майстер-класи, квести, флєшмоби. По завершенню свята гостей пригощали смачним кулішом та солодощами.

Свято вдалося, тому що багато абітурієнтів визначилися з майбутньою спеціальністю саме в аграрному університеті.


 


 


 


 


 


 

Автор: Прес – центр ХДАУ Нікітенко Катерина