ОБЕРІТЬ ПОТРІБНУ МОВУ

Ukrainian English French German Turkish

Кафедра «Обліку і оподаткування» у рамках співпраці з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) провела круглий стіл «Актуальні проблеми обліку і оподаткування суб’єктів господарської діяльності аграрної сфери»

У Херсонському державному аграрному університеті відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми обліку і оподаткування суб’єктів господарської діяльності аграрної сфери». У програмі круглого столу обговорювалися наступні питання: особливості надання суб’єктам господарювання агропромислового комплексу на конкурсній основі компенсації за залученими у національній валюті банківськими кредитами, податковий контроль зовнішньоекономічної діяльності аграрних підприємств, особливості кредитування аграрних підприємств, сучасні проблеми адміністрування податків аграрних підприємств, проблемні аспекти оподаткування сільськогосподарських товаровиробників, особливості податкової системи для суб’єктів малого підприємництва.

 

 

В обговореннях приймали участь представник Державної фіскальної служби у Херсонській області, спеціаліст управління Південного офісу Держаудитслужби в Херсонській області, керуючий відділу №1 ПУМБ в м. Херсон.

Автор: Круковська О.В.